Potatis, vitkål, morot och lök - finns alltid i mitt kök. Om du gillar det eller åtminstone tror att du kanske gillar det samt majonnäs, goda gräddiga såser, köttfärs, fläskkött och korv så är den här boken helt perfekt för dig. Det här är mer ett sätt att laga mat på än en regelrätt kokbok. Det handlar om att kasta så lite som möjligt och att handla när det är extrapris. Att sno ihop en härlig lagom stor pizza på 15-20 minuter! Pulled Pork och att ha ugnen på i 10 timmar är ett väl frågetecken just nu men det blir väl bättre tider igen... så småningom.
Jag är socionom och designer. Fotograferar en hel del och har både jobbat i restaurangkök Matlagning är ett av mina allra största intressen och har varit sen barnsben. Sedan 8 år tillbaka bor jag med sambo i husbil året runt på Gotland. I husbilen är det snabb och enkel mat som gäller så därför har intresset främst inriktats på sådan mat de senaste åren.
Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.