Tänk om varje måltid kunde vara ett steg mot en starkare, gladare och friskare version av dig själv. Soulful Eating, en ayurvedisk kokbok, är skapad just för det; att göra det enkelt och inspirerande för dig att äta gott, må bra och ta hand om din kropp på ett naturligt sätt.
Här hittar du lättlagade, recept som är glutenfria, vegetariska och njurvänliga, perfekt för dig som har njursvikt och behöver hålla koll på ditt kalium. Den ayurvediska visdomen kombineras med modern näringslära. Oavsett om du söker helande måltider för kroppens inre balans eller bara vill njuta av ren och närande mat, erbjuder denna kokbok en skatt av rätter som stärker både kropp och själ. Varje recept är skapat med kärlek och omsorg, och åtföljs av insikter om ayurveda, praktiska tips, glutenfria ersättningar och viktig information om vitaminer och mineraler. Låt din mat bli din medicin, och ta del av rätter som inte bara är goda, utan som också stödjer din hälsa på djupet. Med Soulful Eating, en ayurvedisk kokbok, i ditt kök får du njuta av hälsosamma måltider som gör gott för hela familjen.
Anette Uhlin är ayurvedisk hälsorådgivare, yogalärare, medium och healer. Hennes passion är att hjälpa människor till optimal hälsa på ett naturligt sätt. 2018 fick hon diagnos njursvikt. Med den här kokboken delar hon sina kunskaper och erfarenheter inom ayurveda och modern näringslära, för att inspirera och ge förslag på lättlagad, nyttig mat, anpassad efter vem du är. Njurvänligt, glutenfritt och vegetariskt, med ayurvedisk inspiration.
Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.