Nyfiken på framtidens mat

Nyfiken på framtidens mat

Lars-Arne Sjöberg

Trend, hälsa & träning

ePUB

203,3 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789177857020

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 30.12.2018

Språk: Svenska

Nyckelord: nyfiken, framtiden, mat

Betyg::
0%
25,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Om maten ska räcka till jordens växande befolkning, måste vi använda andra råvaror. Redan idag äter man i många länder maträtter baserade på Insekter, mjölmaskar, gräshoppor, syrsor, tusenfotingar, gräshoppor, dyngbaggar, fjärillslarver, termiter, bär-fisar, fluglarver, myror, termiter m.m. Redan idag sväljer vi (av misstag) runt 14 stycken insekter under ett år. Det blir 1190 stycken insekter under ett 85-årigt liv. Det är alltså ungefär som att äta en mindre myrstack.
Lars-Arne Sjöberg

Lars-Arne Sjöberg

LARS-ARNE SJÖBERG, pensionerad professor och universitetsråd vid Karlstads Universitet. Han är professor i Teknisk kemi och har stor erfarenhet av såväl undervisning som forskning. Han har tidigare gett ut följande böcker:
1. Sverigedemokraterna - Inifrån och utifrån. 

2. ...och den ljusnande framtid är vår?! - Vad vet vi och vad tror vi om framtiden. 
3. Lever vi av räntan eller tär vi på kapitalet? - Att hushålla med jordens resurser.  
4. Nya Sverige och de nya svenskarna - Mångfaldens möjligheter och utmaningar. 
5. Vårt dagliga bröd giv oss idag - Kommer maten att räcka?

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.

Förlag

BoD • Books on Demand, Östermalmstorg 1, 114 42 Stockholm, bod@bod.se

Search engine powered by ElasticSuite