Kökboken

Kökboken

Recept, historier och tips

Richard Tegnér

Mat & dryck

ePUB

555,2 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180804400

Förlag: BoD - Books on Demand

Utgivningsdatum: 08.05.2023

Språk: Svenska

Nyckelord: matlagning, såser, Vinkunskap, Drinkar, Dryckesval

Betyg::
0%
139,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
På 168 sidor sammanfattar författaren sitt liv i köket genom personliga recept och egna illustrationer. Här finns bakgrundshistorier till recepten och förslag på dryckesval. Läsaren får även ta del av kunskap om hur man får till den rätta innertemperaturen på kött och fisk. En kortkurs om vin ingår samt bästa sättet att blanda bla en klassisk Dry Martini, egen glögg och studentbål. Vill du även veta hur en sallad skall bli optimal eller hur du får matgäster att känna sig tillfreds - skaffa denna Kökbok! Här finns även ett omfångsrikt kapitel med olika röror och såser.
Richard Tegnér

Richard Tegnér

Författaren är matlagningsintresserad arkitekt. Hans första bok, Närmare eftertankar och korta historier utkom 2021 på BoD-förlag. Den innehåller personliga betraktelser och underfundiga historier. denna gång handlar det om sakprosa med mat och dryck i centrum.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.

Förlag

BoD • Books on Demand, Östermalmstorg 1, 114 42 Stockholm, bod@bod.se

Search engine powered by ElasticSuite